Moja pracownia

Naturalne składniki 

W mojej pracowni bazuję na naturalnych składnikach. Puszysty biszkopt wyrasta dzięki dobrze ubitym jajkom od kur z wolnego wybiegu. Przekładam go kremami i musami na bazie śmietanki, czekolad i pulp owocowych. A dżemy i konfitury do waszych tortów robię osobiście. Podobnie jak karmel i lemon curd.

Indywidualne podejście

Zawsze najbardziej zależy mi, żeby moje torty nie tylko smakowały wam i waszym gościom, ale także by ich wygląd sprawił wam ogromną radość. Dlatego wykańczając tort staram się uważnie wsłuchać w wasze historie i marzenia waszych dzieci, by wyjść im naprzeciw.

Świadomość ekologiczna

Staram się unikać używania plastikowych opakowań i toreb. Wasze torty odbierzecie na grubych kartonowych podkładach zapakowane w kartonowe pudełka. Z dużą uwagą podchodzę też do planowania całego procesu produkcji. Dzięki temu udaje mi się uniknąć marnowania nadmiaru produktów, z których powstają wasze torty.